Työharjoittelu myyntitykiksi

Puhelinmyynti

Puhelinmyynti on tunteita herättävä ala. Häiriköintiä kesken kiireisen työpäivän ja tuputetaan tuubaa mitä kukaan ei tarvitse ja langan toisessa päässä purraan hammasta ja otetaan tekohymyssä suin seuraava puhelinterrorin kohde.

Kuulostaa aika ysäriltä. Olitkohan edes syntynyt vielä silloin.

Puhelinmyynti voi olla myös positiivinen asia. Tuodaan ihan aitoja oikeita elämää parantavia asioita niin puhelimeen vastaavalle henkilölle kuin myyjällekin. Ei työnnetä asiakkaan kurkusta alas kallista sähkösopimusta ja kymmentä kiloa värikkäillä mainoksilla täytettyä paperijätettä, vaan pohditaan yhdessä, mitä asiakas oikeasti tarvitsee.

Miten se tehdään

Ihan ykkösseikka on myytävä tuote. Kyllä. Aina on tuote ja sen tarkoitus on mennä kaupaksi.
Syitä ostaa on monia. Se voi olla tarve saavuttaa onnellisuus, se voi olla mainoksista tai naapurin Pertiltä omaksuttu käyttäytymismalli, se voi olla tarve olla parempi kuin naapurin Pertti, se voi olla tarve saada maha täyteen, se voi olla tarve luoda turvaa omalle perheelle, se voi olla vapaudenhalu, se voi olla halu saada orgasmeja, se voi olla polttava tarve pelastaa maailma ja vaikuttaa siihen ostokäyttäytymisellä, se voi olla tarve saada breikki arjesta, se voi olla tarve kasvattaa omaa liiketoimintaa, se voi… Seis. Siinä se oli. On henkilöitä, jotka luovat itse oman elinkeinonsa ja näillä henkilöillä on todennäköisesti tarve säilyttää tilanne sellaisena. Ihmisiä vaan tuppaa olemaan aika paljon ja enenevissä määrin myös yrittäjiä. Tämä tarkoittaa kilpailua elintilasta yrittäjien kesken.
Mitä jos autetaan yrittäjiä pärjäämään tässä kilpailussa. Annetaan tähän järkevästi hinnoiteltuja ratkaisuja yhteistyökumppaneilta, joiden palvelut kestävät tarkempaakin tarkastelua.

Miten se opitaan

Kokemuksen kautta. Puhelinmyynnin paras opettaja on puhelin itse. Enemmän läpikäytyjä kontakteja on enemmän osaamista ja isompi palkka.

Koostamo opastaa

Ja Jeesus pelastaa. No ei pelasta, mutta Koostamo antaa sinulle eväät päästä alkuun myyjän uralla. Puheluiden hallinnan ja tuotteiden sisäistämisen haasteet käydään yhdessä läpi ja tuomme pintaan sen ikioman myyjäpersoonasi.

Osuuskunta Koostamo    2661800-1    koostamo () gmail.com

Lataa toimiva web-selain:

Brave
Firefox
Epic